Hamza Rifi Bougamza: ”Alla pusselbitarna har nästan satt sig på plats”

Hamza-Rifi-Bougamza

Hamza Rifi Bougamza tränar hårt inför VM-thaiboxningarna i Malaysia som startar 2 maj.

Hamza Rifi Bougamza är ett starkt blågult kort närt det snart drar ihop sig till VM-thaiboxningar i Malaysia (start 2 maj).  Så här är statusen för VM-fajtern Hamza just nu:

”Läget är bra inför VM jag har tränat hårt på alla mina vapen och alla pusselbitar har nästan satt sig på plats. Den här gången har jag koncentrerat och jobbat mycket på min boxning som jag vill utnyttja mer under matcherna i VM.

Min kondition är på topp! Det var någon j*vel som punkterade alla fyra däcken på min bil så jag har sprungit intervaller efter folk hähähä. Skämt åsido jag har sprungit bra och jag har kört en massa slag och spark och intervaller dels på säck och mitsar kombinerat med hård sparring i högt tempo.

Det tråkiga med uppladdningen inför VM är att cutta vikt. Man mår skit när grabbarna ska dra och grilla och sånt och man själv bara kan käka sallad och en massa smaklösa saker. Men det är lugnt, det bara några dagar kvar. Sen kan man äta något gott.

Kärlek och respekt!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.