Breaking news: Johanna Rydberg om showen i Thailand: ”Sjukt kul”

I går kunde Mr Ringside berätta om Johanna Rydbergs längtan efter VM i Malaysia.  I dag kan vi avslöja nyheten att  Helsingborgs världsstjärna i thaiboxning ska vara med  med på något grymt stort i Thailand.
– Jag kommer vara med i en reality thaishow i september i Thailand.  Sjukt kul, säger Johanna Rydberg.
– Vi är 18 deltagare från olika länder i 54-kgs klassen,  varav tre jag mött tidigare: Iman Brarlow, Fatima Pinto och Marina Zueva.. Den heter WHOs wonder Woman och är en utslagstävling där en står som segrare. Det kommer utspela sig på Koh Samui i Thailand under september månad på gymmet superpro.
Prispengar eller enbart ära?
– Pengar men vi har inte fått några detaljer än.
Men nu är det först VM på Malaysia som gäller (avfärd lördag).
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.