Terbunja fick slita för segern

Naim Terbunja gick en mycket tuff match mot Bartlomiej Grafka men vann knappt. Foto: Stefan Alfelt

Supermellanviktarna Naim Terbunja och Bartlomiej Grafka hade huvudmatchen i Armand Boxing Promotions gala på Amiralen i Malmö.  Det blev en tuff fight, något som domarsiffrorna 39–38, 39–37 och 38–38 visade.

Egentligen skulle matchen gått över sex ronder, men i sista stund bestämdes det att korta ner matchen.

– Jag har legat sjuk i halsfluss den senaste tiden. Borde egentligen ställt in matchen, men jag ville inte svika arrangörerna. Dock var jag rejält trött efteråt, säger Terbunja.

Joel-bättre-träff-vänster

Jakub Kozera såg inte ut som Polens mest vältränade idrottsman men han gav Joel Larsson en hård fajt. Joel träffade dock, som här, oftast och renast. Foto: Stefan Alfelt

Polacken Jakub Kozera såg väl inte precis ut som en vältränad idrottsman. Jag tippade att Joel Larsson skulle vinna i någon av de första ronderna. Men skenet bedrog. Tvåmetersmannen från Polen stred tappert över de fyra ronderna  i tungviktsmatchen men Joel vann till slut med med siffrorna 39–37, 39–38 och 40–36.

Donatella-träffar

Anna Donatella Hultin träffade ofta och rent men polska Karina Kopinska kom hela tiden igen och vann knappt men välförtjänt. Foto: Stefan Alfelt

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.