En riktig höjdarmatch för Pannie

 

1503832_634335123292502_1528484857_n

Lördag kväll går något av en dröm i uppfyllelse för MMA-tjejen  Pannie Kianzad från Helsingborg.  Då fajtas hon på hemmaplan i Helsingborg.

Pannie möter italienskan Annalisa Bucci i klassen -65,8 kilo.

– Jag är glad över att jag fick henne som min motståndare. På pappret är vi jämna och det är självklart ett plus i kanten att gå matchen i på hemmaplan, men mest handlar det om att jag möjligheten att möta just henne, säger Kianzad till Helsingborgs Dagblad.

Annalisa Bucci, som är thaiboxare i grunden, har vunnit sex matcher och förlorat två tidigare. Kianzad kommer i sin tur med fyra raka vinster i bagaget och är obesegrad i MMA-ringen.

En ny vinst innebär att helsingborgstjejen tar ett nytt kliv mot ett UFC.

– Vinner jag blir det min andra seger mot en högt meriterad motståndare. Efter matchen kommer jag så klart att tänka på UFC och allt det där, men ärligt talat kan jag inte att bry mig om det nu även om det är lättare för tjejer än för killar att ta sig till UFC, säger Kianzad till HD.

Att Pannie är en härlig fighter har hon bevisat vid ett flertal tillfällen, bland annat mot Lina Akhtar Länsberg på Amiralen. Det var en fajt som hade allt. Det var en fajt som Pannie vann.

Lördag kväll går hon en ny och tuff match i buren…

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.