Maria Lindberg inför titelmatchen: ”Jag kan njuta av veckan som kommer”

10323698_10152108736336274_368510740_o

Proffsboxaren Maria Lindberg  går i väntans tider.

10 maj smäller det  i Karlsruhe.

Då går Maria en titelmatch (WIBF och WIBA) mot Edita Lesnik

Maria lämnar den här rapporten till Mr Ringside:

”En vecka kvar till match!

Sista sparringen är avklarad. Nu väntar bara en hel vecka med mys. Lätt träning, mycket vila och bra mat. Ladda upp och fylla kroppen med energi och kraft.

En del saker känns annorlunda nu när jag förberett mig för match på ett nytt gym och med en ny tränare, men jag känner mig i mycket bra form och är väldigt redo för match. Och framför allt sugen på att få gå upp i ringen igen.

Jag är redan i matchvikt vilket gör att jag kan slappna av och njuta ännu mer av veckan som kommer. Jag ÄLSKAR veckan innan match. Vila sig i form, bygga upp stämningen, resa till matchstaden, presskonferens, invägning, stå öga mot öga med min motståndare för första gången … oj!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.