Dunderknock av Elin Öberg på VM: ”Roligaste match jag har gått”

10246802_864027560279028_7875516230554894849_n-1
Även juniorer kan ha bra klipp i händer och fötter.

Det är Elin Öberg från Stockholm ett bevis på.

I VM i Malaysia fick japanskan Mai Iwata känna på svenskans fajtinghumör.

I den andra ronden laddade Elin en höger och japanskan rasade i canvasen och matchen var då över.

– Matchen mot Japan är den roligaste match jag gått! Inte bara på grund av knocken utan för att även om det inte blivit avslut såskulle det varit en bra match! Och för att det var min första match på ett mästerskap och min VM-debut så är jag väldigt nöjd över min prestation. Men så klart är det en grym känsla att knocka någon, säger Elin till Mr Ringside.

I semifinalen blev det dock förlust mot en turkiska. Men det blev i alla fall en bronspeng med hem till Sverige och en fin erfarenhet inför kommande mästerskap.

I dag fyller för övrigt Malin 17 år. Hon gav sig själv den bästa presenten.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.