Maria Lindberg om sin motståndare: ”Hon har en tuff blick”

 10318819_10152118046516274_694092818_a
Proffsboxaren Maria Lindberg känner adrenalinkicken genom kroppen.
Nu är det bara ett dygn kvar till matchdags i tyska Karlsruhe.  Då ställs Maria mot bosniskan Edita Lesnik.
Maria Lindberg lämnar den här rapporten till Mr Ringside:
”Invägda och klara för kamp!!! Invägning och presskonferens avklarade. Jag vägde in på starka 68,6 kg. (Maxgränsen var 69,8 kg.) Det blev i sista sekund också bestämt att vi boxar om ytterligare en titel imorgon. Det kommer alltså att stå tre bälten på spel i morgondagens match. WIBF, WIBA och GBU. Min motståndare är, som jag trodde, längre än mig, men lite tunnare. Hon har en tuff blick och jag känner på mig att det kommer att bli en bra match imorgon. Hon är där för att vinna precis som jag. Nu väntar middag och en lugn kväll. Ska bara slappna av och njuta”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.