Anna Laurell Nash: ”Jag är stolt över min insats”

10152374_703449279714419_1338692467507133562_n

Det blev ingen final i Mästarnas Mästare för boxaren Anna Laurell. Hon fick i gårdagens program se sig besegrad av Thomas Ravelli och och Tommy Söderström. Men Anna ska ändå ha all heder av sin insats. Boxaren gav verkligen allt.

Anna är själv också nöjd, trots att hon inte fick utkämpa själva finalduellerna.

– Det var en fantastisk upplevelse att få vara med i programmet. Jag blev otroligt inspirerad av de otroliga människorna som jag hade turen att få träffa och intensivt umgås med på plats. Att åka ut på en bouleboll var surt några minuter men jag känner mig stolt över min insats som helhet och nu är det annat jag fokuserar på! Ha det gott!

Nu kan Anna fokusera sig på det idrottsliga. Jakten på en OS-biljett har börjat.

Tack Anna för din grymma insats i Mästarnas Mästare.

Tack SvT för ett fantastiskt underhållande program. Programledaren Micke Leijnegard bidrar i alla högsta grad till att programmets populäritet.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.