Sofia Olofsson om sin kära hund: ”Hon är den som jag alltid slåss för”

10262217_10153140490191393_1095868104297385176_n

Sofia Olofsson är hemma igen i Sverige efter VM-äventyret i Malaysia. Det blev en bronsmedalj  i utdelning. Vackert så. På bilden ser ni en stolt Ronja med medaljen runt sin hals.

Det är en bild som gör mig varm inombords.

Sofia Olofsson till Mr Ringside:

– Det är en engelsk bullterrier och hon heter Ronja och är 5år gammal. Hon är den som jag alltid slåss för.  För jag vet om jag slåss för hennes skull så kommer jag alltid göra mitt bästa. Nu när jag kommit hem till Sverige igen har jag vilat lite för att bygga upp krafterna inför min nordiska proffstitel match jag kommer gå den 7 juni i St Erikshallen. Så det är träningen som gäller nu inför den matchen. Motståndae till Sofia i den här fajten blir finskan  Siiro Tura.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.