Hampus Henriksson bortdömd: ”Min snöpligaste förlust”

 

1238172_10152820336665898_6951413884020357046_n-1

Förluster tillhör spelet i alla idrott – men ibland kan förluster kännas extra smärtsamma.  Göteborgsboxaren Hampus Henriksson förlorade i dag sin match i den stora turneringen  i Kazakstan – på ett trist sätt.  

Hampus  till Mr Ringside:

”Idag hade jag en rejäl otur, jag gick in och fick ett rejält grepp om matchen mot Andrei Somov från Ryssland.

Första ronden blev en glasklar seger och fortsatte så även i andra, i tredje ronden blev det lite jämnare men jag hade de hårdare träffarna. Efter tre  avverkade ronder som jag var väldigt nöjd med så blev jag mäkta förvånad när jag ser domaren sträcka upp min motståndares hand. Jag trodde först de hade gjort fel men tydligen inte, förlust med 2-1 blev det idag men min snöpligaste förlust på länge. Jag har inga problem att förlora en jämn match som kunde gått åt båda hållen men idag var det faktiskt inte ens jämnt. Det var väldigt kul dock att Gabbe lyckades avancera till final”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.