Femte gången gillt för Marquez mot Pacquiao?

Efter Juan Manuel Marquez seger över Mike Alvardo i en stenhård tolvrondare natten mot söndagen tyder mycket på att det blir en femte match för mexikanen mot superstjärnan Manny Pacquiao.

Marquez slog ned amerikanen Alvardo i åttonde ronden men fick själv syna golvet i den nionde. Även om det small i ett i den tuffa matchen gick domarnas poängsiffror  klart i Marquez favör, 119–109, 117–109, 117–109.

I och med vinsten får nu Marquez status som officiell utmanare till Pacquiaos WBO-bälte i weltervikt. Och Manny Pacquiao vill säkert få en femte match mot sin mexikanske antagonist. De fyra tidigare matcherna har slutat med två segrar för Pacquiao, en oavgjord – samt seger för Marquez i det senaste mötet.

Manny Pacquiao har alltså revansch att jaga.

– Nu ska jag vila, sedan ska jag och mitt team fundera över vad som är bäst för mig, sa den överlycklige Juan Manuel Marquez efter sin vinst inför 12 090 åskådare i the Fabulous Forum i Inglewood, Kalifornien.

Senaste matchen mellan Manny Pacquiao och Marquez gick 8:e december 2012. Marquez vann på knockout i 6:e ronden i en match som så långt varit helt jämn.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.