Sanja Trbojevic laddar för match mot världsmästaren

10168339_10152025516297055_1887867827_n

Sanja Trbojevic stormade in i mitt kampsportshjärta 2011. Från ”ingenstans” fajtade hon till sig en VM-guldmedalj.  Men därefter har det gått lite trögt för skånskan som numera bor i Stockholm.

Sanja laddar dock batterierna för att komma tillbaka starkare än någonsin.

– Jag  kör  på Allstars nu. Jag trivs bra på klubben och dom har verkligen bra kvalite på  träning och coaching. Vi tränar hårt och det som ska komma framöver  är match. Mellan mig och världssmästaren Jennifer Österlin den 31 augusti, om inte det blir ändringar och så hoppas jag på att klämma in en match i juli.
– Jag har verkligen fått en nytändning på min nya klubb. Efter det vill jag satsa pà MMA  Jag vill se hur långt jag kan komma och jag vet att sköter jag mina kort rätt kommer framgångarna, säger Sanja till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.