Pållan Carlsson om matchen mot Gunnarsson: ”En rolig utmaning”

10382146_10154131702410125_3207386971900730847_nPållan Carlsson, Slagskeppet, versus Therese Gunnarsson, Halmstad, är en av många kanonfajter 7 juni i Stockholm där brottning och thaiboxning står på programmet.

Pållan har besegrat världsstjärnan Susan Kariuki och gjort en grym insats mot Johanna Rydberg i SM 2014.

Gunnarsson har tunga VM-meriter från 2012 (kickboxning).

Nu stundar en spännande thaifight för Pållan.

– Jag har aldrig mött Therese tidigare men efter min SM-final mot Johanna Rydberg så utmanade hon mig,  jag blev jätteglad och såg det som en rolig utmaning då Therese är en erfaren fighter, säger Pållan till Mr Ringside.

Hon fortsätter:

 – Jag har tidigare kört i tyngre viktklasser men jag känner mig stark i 51. Det kommer bli en rolig match, dejten är klar så det är bara gå in och köra. Det blir någon sorts träning varje dag, min sista jobbdag är nu på fredag och sen blir det full fokus på träning fram till galan.

– Morgonträningarna blir med huvudcoachen Peter och klubbkamrater, stöttandet är enormt. Jag började med thaiboxning 2007 på Slagskeppet där jag direkt föll för den familjära stämningen och kamratskapen. Jag önskar att jag börjat tidigare då jag älskar sporten.

– Jag är en stolt matros och det ska bli än ära att tävla för Slagskeppet på deras gala den 7 juni. Min främsta merit är vinsten mot Susan Kariuki i SM-kvalet i februari. Sen mötte jag Johanna Rydberg i finalen då jag förlorade en jämn match och tog silvret. Jag gick även en match i december mot Bianca Antman från samma klubb som Susan som jag vann, innan dess hade jag ett matchuppehåll på grund av skada.  Jag har ingen inplanerad match efter galan men det kommer bli fler.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.