EM-hoppet Anna Laurell Nash:” Dags att testa hur jag ligger till…”

 

1899167_10153799184745481_1645909534_n

Anna Laurell Nash är Sveriges främsta damboxare genom tiderna. Men inte ens en dubbel världsmästare kan leva på gamla meriter. Om drygt en vecka vänta EM i Rumänien.  Då gör Anna  comeback på ett internationellt mästerskap.

Anna till Mr Ringside:

”Förberedelserna inför EM har gått ganska bra tror jag. Jag har hållit mig frisk och kunnat följa det program vi satt upp, kroppen har svarat bra och dessutom har jag haft riktigt bra tjej-sparring för en gångs skull!

Min arbetssituation på labbet gjorde att jag inte kunde följa med på det förberedande lägret i Frankrike i  förra veckan vilket var tråkigt men jag känner nu i efterhand att det gav mig bra arbetsro i boxningsringen på hemmaplan och det känns lite extra bra att jag var på ett eget sparringläger i Sheffield i mars, därifrån tog jag med mig massor av läxor och inspiration som förhoppningsvis har hunnit sjunka in.

Jag har nu gått fem matcher sedan combacken i januari och det börjar bli dags att testa hur jag ligger till internationellt – eller hur?  På lördag går jag en sista match inför EM i Vaggeryd mot tuffa Elin Cederos från Västerås och sen är det bara att köra”.

På bilden ovan ser vi Anna tillsammans med de tidigare landslagskompisarna Klara Svensson och Shipra Engelke.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.