Först landskamp – sen EM för Linnea Strandell: ”Jag kommer kämpa för medalj”

 

10410567_10154190046360389_861813639847859886_n

Linnea Strandell boxas på lördag landskamp mot Italien.  Men huvudmålet för den här duktiga tjejen är EM i Rumänien och dit åker 57-kilostjejen Linnea med medaljblicken.

”Jag ser verkligen fram emot landskampen som är en del av uppladdningen inför kommande EM i Rumänien. Att få en match innan det smäller på EM är perfekt. Just nu lämnar jag en tung träningsperiod bakom mig och nu är det bara det roliga kvar. Har hört att Vaggeryd har arrangerat jättebra landskamper innan så jag känner mig ärad att få delta. Jag har boxats nu i fem  år och mina mål är högt ställda, ett delmål är EM nu i maj. Jag kommer att kämpa för medalj, säger Linnea Strandell till Mr Ringside.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.