Simon Henriksson njuter av det vackra vädret: ”Kan inte bli bättre”

10291788_10154265077070019_6825312319346816907_n

För en fighter på väg upp  i karriären handlar det om träning året om.  Men även en hårt satsande fighter får unna sig lyxen att njuta av ett vackert försommarväder. Mr Ringside frågade proffsboxaren Simon Henriksson vad han hittar på en sån här vacker dag (24 grader i luften i Malmö) och fick det här svaret:

”Denna dag spenderar jag med mina vänner, kan inte bli en bättre dag med sol och gott sällskap.  Jag ska springa en runda i dag, men annars är det vila som gäller. Började förmiddagen på Mix and Eat. Jag är ledig från jobb. I morgon är det stenhård träningen igen. På bilden ser ni, från vänster Mustafa, tävlingsboxare  på Enighet och min barndomsvän. Till höger är det Mathias Brandt, MMA-fighter och styvbror”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.