Lisa Pihl njuter av semestern i Rom

1530304_10154196418920504_8994522391869328655_n

Lisa Pihl är en kampsportsstjärna det lyser om. I vår har vi också kunnat se hennes färdigheter i Gladiatorerna.

Men även en elitidrottare behöver koppla av då och då. Så Lisa drog till Rom. En stad som även Mr Ringside älskar.

– Jag befinner mig just nu på ett mysigt litet kaffehak i Rom och tittar på folk, säger Lisa.

– Jag tog med mig min syster hit till Rom för att fira hennes födelsedag i morgon och samtidigt ha några dagar ledigt.

Har du varit i Rom tidigare?

– Ja, jag var här på BJJ EM tidigare i vår och fick mersmak efter att ha besökt de klassiska turistmålen Vatikanstaten och Colosseum. Jag var kräksjuk då så jag orkade inte riktigt njuta så mycket av staden och alla sevärdheter, men nu blir det desto mer av den varan! Efter våra lata dagar här i Rom väntar ett par dagars jobb och träning hemma innan det är dags för nästa äventyr; en nöjesweekend i Frankrike, vilket jag tror blir kanontrevligt och lite mer fart och lek än denna vecka som mest består av avslappning och promenader. Ibland är det nog bra att tvinga sig själv att vila.

Vilka är dina favoritstäder?

– Hmm.. Det skulle jag säga är Stockholm och San Diego. Stockholm är vackert med mycket vatten, trevliga människor, bra träning och härlig natur. San Diego är i min mening en väldigt laid back och skön stad i Kalifornien och där trivs jag riktigt bra. Sist men inte minst Göteborg såklart.

Kryper det inte i kroppen när du inte kan träna?

– Jo, det är klart att det är jobbigt. Denna veckan försöker jag intala mig själv att alla timmar av promenader är tillräckligt. Men jag saknar träningen på Gladius MMA något otroligt. Hemma på Gladius MMA har jag kunnat köra igång med lite BJJ och SW på mina villkor och det funkar hyfsat. Jag känner på mig att det blir något där snart, det känns som tävlingsdags! Jag skjuter således på operationen så långt jag kan. Att köra stående träning som löpning, thaiboxning eller MMA är dock inget att tänka på än så länge.

Vad händer rent idrottsligt i höst?

– Jag smider en del planer för hösten och lär väl i vanlig ordning få höra att jag är knäpp, men det bekommer mig inte nämnvärt. Jag kan berätta mer när det närmar sig. Men jag tror inte vi behöver gå så lång tid innan jag befinner mig på mattan igen.

10389519_10154196418790504_1161123032094068057_n
Lisa Pihl med systern Helena i Rom.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.