Öppningsvinst för Patricia Berghult

 

10383002_713688195357194_3442403642898193065_n

Patricia Berghult åkte till EM i Budapest med ett stort självförtroende. Ett par dagar före avresan träffade  jag Patricia och Höllviken-tränaren Ken Kvist.  Vi snackade om det kommande mästerskapet. Patricia såg samlad ut. Hon har varit med på flera internationella juniormästerskap och där skördat stora framgångar.

Det blev också en perfekt start för Patricia Berghult.

Klar seger med 3-0 mot holländska Lisa Yvonne de Vilder.

– Jag var lite lite stel i början men de blev bättre. Jag sparrade mot henne för två veckor sen  i Frankrike när vi va där på läger. Så jag visste att hon var tuff. Nästa match blir på måndag mot Ungern, säger Patricia.

Svenskan nöjer sig inte med en seger. Hon är ute efter medalj.  Hur som helst har Patricia  fått en kanonstart i det här mästerskapet som lovar got inför fortsättningen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.