Anna Laurell om EM-förlusten: ”Sjukt surt att förlora så tidigt i turneringen”

Anna Laurell Nash har börjat den snåriga vägen mot OS i Rio 2016.

Men vägen till Brasilien kommer att bli tuff.

Redan i första omgången i den internationella comebacken, EM i Rumänien, blev det tvärsttopp. Förlust mot holländskan Nouchka Fontijn.

Anna till mr Ringside:

– Jag fick möta den boxare jag har svårast för i viktklassen redan igår. Ett bra test på hur jag ligger till, jag är inte riktigt där än. Gick in med hela hjärtat och gav henne en bra fight men kunde kanske varit lite kyligare …

– Sjukt surt att förlora så tidigt i turneringen men sån är sporten och det är lite därför jag älskar den. Ska du vara bäst måste du vara det hela vägen. Jag har mycket tankar och idéer att jobba på under de kommande månaderna. Resten av veckan ska jag träna, plugga å hejja fram resten av laget i mål!

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.