Jätteskräll av Janni Larsson i USA

Mr Ringside utbringar ett stort GRATTIS  till Janni Larsson. Det blev en svensk skräll av Janni i Long Beach under VM i BJJ. Janni Larsson gjorde något ingen annan svenska mäktat med förr – hon vann svartbältesklassen.

Svenska Budo & Kampsportsförbundets Jonathan Broberg skriver: ”I finalen  i -69kg fick Larsson direkt matchen dit hon ville och till hennes favoritposition, underst i guard. Därifrån pressade hon brasilianskan Vanessa Oliviera do Nascimento. Med två minuter kvar gick Larsson på offensiven, hon försökte få till ett fotlås som hon sedan lyckades omvandla ett svepförsök som renderade i två fördelar.

Det blev matchavgörande. Nu har Janni Larsson lyckats med det inte ens hennes egna idol, Ida Hansson, gjort”. Mr Ringside hoppas så småningom kunna få en intervju med Janni Larsson.

På sin Facebook-sida skiver Janni: ”I can’t believe it!! I am the IBJJF black belt world champion in the middle weight division!!! I never thought that this day would come! I am so happy that I can’t stop smiling!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.