Janni Larsson världsmästare i svartbältesklassen: ”Mäktig känsla”

I ett tidigare inlägg har Mr Ringside skrivit om Janni Larssons bragd under VM i BJJ i Long Beach, USA.  Janni Larsson gjorde något ingen annan svenska mäktat med förr – hon vann svartbältesklassen.

I finalen i -69 kg besegrade svenskan brasilianskan Vanessa Oliviera do Nascimento.

Här berättar Janni om sin bragd:

”Jag fick en kommentar på facebook för någon månad sedan: 2014 – the year of the Janni – och efter den här helgen börjar jag faktiskt tro att det är sant.

Jag kom till final i söndags och fick tävla inför fullsatta läktare vid IBJJF-VM. Jag har aldrig varit med om en mäktigare känsla. Det var otroligt att få gå ut på mattan under hurrandet från vänner och teamkamrater.

Känslan när det var 10 sekunder kvar av matchen och jag förstod att jag skulle vinna VM-guld är obeskrivbar. Jag är världsmästarinna i svartbältesklassen. Det är så stort.

Tack till alla tränare och träningskamrater som har varit med under vägen! Tack Shimon Mochizuki för allt du lärt mig och för all stöttning. Jag är så glad över att jag vann den här titeln med dig i min hörna.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.