Patricia Berghult: ”Surt att förlora”

Patricia Berghult var naturligtvis besviken efter att ha fått lämna EM i Bukarest. Trots en stabil insats blev det förlust mot ungerskan Bianka Nagy (2–1).

Höllvikenboxaren hade hoppats på en framskjuten placering i mästerskapet. Men den här gången var det ”stolpe ut” för svenskan. Nu är det bara för Patricia att tillsammans med klubbtränaren och pappa Jocke Berghult (bilden) att ta nya tag.

– Det känns surt att förlora, det gör det alltid. Det finns inte så mycket jag kunde gjort annorlunda i matchen för de kändes bra, sen att domslutet inte blev som man ville … det kan jag inte påverka, men det är surt och man är ledsen. De är bara ta nya tag och försöka få lite sparring innan vi åker hem, säger Patricia Berghult till Mr Ringside.

10426779_10152461659523766_5729293565532936961_n
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.