Nytt skitsnack mellan UFC-stjärnorna: ”Var en man”

Skitsnack tillhör pjäsen inför stora proffsmatcher.  Men nu börjar det nästan bli tjatigt med pajkastningen mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones.
  

”Var en man”, löd Alexander Gustafssons hälsning till Jon Jones.

– En fegis? Jag har redan slagit honom en gång, säger Jones i en egeninspelad video.

Ända sedan den knappa förlusten i höstas i Toronto har ”The Mauler” velat få revansch – men trots påtryckningar från den mäktige UFC-bossen Dana White ger Jones inte med sig.

Lätt tungviktsmästaren vill möta Daniel Cormier.

Nu skriver Alexander Gustafsson på sin Facebooksida.

”Jon Jones, var en man en mästare och skriv på avtalet och sluta fly. Tänk på att efter jag slår dig och blir mästare kanske jag gör samma sak mot dig när du jagar mig för en retur, som en hämnd för att du inte accepterar min utmaning. Förr eller senare måste du möta mig, se till att det blir snart! Fansen vill ha den här fajten, UFC vill ha den här fajten och jag vill ha den här fajten, och jag förtjänar den fan”, skrev Gustafsson.

Jones svarade på en video som han själv spelat in.

I ett 15 sekunder långt klipp på Youtube kritiserar han den svenske UFC-stjärnan.

– Att vilja möta en obesegrad olympisk brottare (Cormier) gör mig på något sätt till en fegis. Vad sägs om det faktum att jag redan har slagit Gustafsson, oavsett hur nära ni tycker han var? Det är min karriär, inte er, skrockar Jon Jones.

Han har tidigare förklarat att Gustafsson först måste besegra Cormierinnan han är värdig en ny chans om titelbältet.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.