Pållan Carlsson: ”Sjukt laddad”.

10403367_10154182978525125_4507541873742891045_n

Pållan Carlsson versus Therese Gunnarsson i Eriksdalshallen i Stockholm på lördag.  En riktig rysarmatch i thaiboxning.

Pållan säger till Mr Ringside:

”Två dagar kvar och känner mig sjukt laddad. Ska bli roligt att gå in i ringen igen, speciellt när det är Slagskeppet som är en av arrangörerna och att ha familj och vänner på plats. Just nu flätar bästa Mia mitt hår som hon alltid snällt gör för mig innan match, så från och med nu är det 100% fight mood!

Ska bli roligt att möta en rutinerad fighter som Thereses Gunnarsson.

Hoppas ni är på plats och hejar på mig”.

För första gången i världen tävlar topputövare inom klassisk grek-romersk brottning i samma event som Muaythai. Hela eventet har godkänts av FILA och samarbetet som skapats genom Stockholms brottningsförbund och Slagskeppet Muaythai är unikt.

Thaiboxningsfajterna bjuds på flera namn från landslaget som tävlade på VM i Langkawi nyligen, Simon Ogolla, jättetalangen William Wisén, VM-bronsmedaljören Sofia Olofsson, Malick Bah och Jonas Berglund.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.