Linnea Strandells dystra minne från EM

10300793_10154263543175389_1438636144045320958_n

För Linnea Strandell blev EM-boxningarna i Rumänien ingen större höjdare. Trots en snygg insats mot en svårboxad ryska föll hon i den första omgången.  Dessutom fick hon en spricka i ena handen. Men den här tjejen är en fighter och hon kommer tillbaka ännu mer taggad.

– Är just nu på väg tillbaka till Stockholm efter en avbruten vistelse i Halmstad hos min familj. Jag fick en liten spricka i handen under EM och är gipsad i tre veckor. Tyvärr kommer jag inte åka till Haringey Box cup om en  vecka. Jag löptränar, kör den styrka jag kan och slår med vänstern under tiden. Måste ändå få upp fjutten i den! Tur har jag inte haft den senaste tiden men i min boxningskarriär har jag alltid behövt kämpa. Det har alltid lett mig framåt, säger Linne till Strandell Mr Ringside.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.