Patricia Berghult: ”Siktet är mot VM”

 

541898_592791310780217_259313403_n-1

Det blev en seger för Patricia Berghult i EM i Rumänien, därefter respass.  Nu laddar Höllvikenboxaren batterierna. Om några månader väntar VM.

– Sammanfattning om EM.. Generellt var det ett bra mästerskap, jag tycker att vi som grupp/ lag/ har funkat riktigt bra. Vi har stöttat varandra även dom som åkte ut bland de första stöttade de som var kvar i tävlingen. Det  har visats upp bra boxning från alla länder, även fast vi inte tog medalj så är vi inte långt ifrån. Min sommar kommer att vara lite blandad, praktik, semester, en hel del träning/läger och förhoppningsvis mycket sol,  haha. Till hösten kommer det ett VM i Sydkorea som man tar sikte mot. Till hösten sen är där alltid andra tävlingar som delmål på vägen, säger Patricia till Mr Ringside.

På bilden ser ni en löpsedel efter en artikel jag gjorde när jag jobbade som sportchef på Kvällsposten. Rubriken har täckning. Patricia är en av de stora ljusglimtarna i svensk amatörboxning.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.