Sofia Olofsson om en bitter förlust: ”Fruktansvärd besviken och jag skäms”

10381993_10153207237671393_3342388845946216691_n
Det finns förluster som svider extra mycket.  Förlusten mot Fatima Pinto för en vecka sedan i Stockholm kändes extra smärtsamma för Sofia Olofsson. 
Det här var en fight som Sofia verkligen ville vinna.
”Fortfarande jobbigt för mig att prata om matchen. Jag är så fruktansvärt besviken. Har aldrig tyckt det varit så jobbigt att förlora som just denna match. Och jag skäms. Jag ville så gärna vinna och jag gjorde verkligen mitt bästa men det känns som jag snubblade på mållinjen. Jag vill inte tänka på matchen längre utan jag vill bara glömma att den har hänt. Så förhoppningsvis nu så ska lite semester hjälpa till. Kommer träna på men även ta semester och ladda upp inför EM i Polen i slutet av september, säger Sofia till Mr Ringside.
Vi förstår om förlusten mot Pinto kändes tung.
Men Fatima är, precis som Sofia,  en världsstjärna och det kan aldrig vara en skam att förlora mot en topprankad motståndare. Så fajt on, Sofia. Du kommer få uppleva många glädjestunder i ringen.
På bilden här ovan, Sofia Olofsson och tränaren Ivan Sundström värmer upp före matchen mot Pinto.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.