Sommarfight för obesegrade Naim Terbunja

10447280_10152479006511145_1484536336_n
Naim Terbunja är uppe i sju raka vinster.  Senast han gick i ringen var i april i Malmö då han boxade hem en säker poängvinst mot polacken Bartlomiej Grafka.  18 juli är det dags igen.
– Jag boxas i Hunington, The Paramount, som också är Long Islands ”stora” boxningsarena.  Det är Joe DeGuardia gala som visas på ESPN 2. Motståndet är inte klart än, säger Terbunja till Mr Ringside.
– Jag är i bra form, lite surt att jag inte fick visa det i Sverige på grund av sjukdom även om de tre första ronderna (speciellt de två  första) kanske var de bästa jag någonsin gjort.
– Jag har hållt igång i drygt sex månader i sträck nu, först ca 1månad med Elvir Muriqi inför han senaste match. Direkt, drygt en månad senare boxade jag min sjätte match som proffs i Long Islans City i Queens i mars och sedan boxades jag i Sverige i slutet av april , så körde direkt inför den. Sen tog jag det lugnt pga av sjukdom i en vecka efter matchen i Malmö, nu har jag varit på läger och tränat med Elvir inför hans 47e proffsmatch ikväll (40-6)
På bilden ovan ser vi Terbunja tillsammans med Michael Buffer, världens mest kända ringannouncer.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.