VM-fajtern Jill Holmström: ”Längtar efter att få tilldela mina motståndare en flygtur”

10461874_10154256624550521_1001874893_n

Amatör-VM i MMA kör i gång om två veckor.   I glittrande Las Vegas.  Jill Holmström är redo att gräva guld.   Mr Ringside fick ett snack med henne efter det avslutande landslagslägret.

Det råder ingen tvekan om att den här fightern brinner av lust att få kliva in i buren.

– Precis avslutat sista landslagslägret i a-MMA och har en enormt positiv känsla i kroppen inför VM.  Hittade MMA: n för 1,5 år sedan men tack vare en bra fysik, träningsvilja, min tränare Majid Ahadpour, allt stöd från min klubb Pancrase gym med Omar Bouiche i spetsen och alla sparringpartner jag fighats med, känner jag mig redo att kliva in i buren för att fightas om guldet.

– Jag tror inte på jantelagen och inte heller på inställningen att nöja sig med någonting annat än guld.  De sista veckorna har jag höjt min träningsdos från 1-2pass om dagen till 3-4 träningar/dag för att hinna samla så mycket erfarenhet som jag kan innan Vegas.

– Jag älskar att tävla så jag längtar tills buren stängs och att få tilldela mina motståndare en och annan flygtur, säger Jill Holmström, som tävlar i klassen 65,8 kilo.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.