Ida Lundblad: ”Hela veckan har varit jätterolig”

10373777_10152540266884810_8587249841179467817_n
EM i Rumänien är avklarat.  Och efter en tuff säsong sitter det skönt för  boxaren Ida Lundblad med lite sommaravkoppling i form av studentfestligheter.

Ida säger till Mr Ringside:

”Efter EM var det raka vägen hem för att fira studenten. Det passade jättebra in i planeringen i och med att jag hade vilovecka efter mästerskapet.  Igår avslutade vi firandet med att gå på studentbalen. Hela veckan har varit jätterolig, men det ska även bli skönt att komma tillbaka till vardagen. I sommar ska jag försöka pressa in så mycket träning som möjligt, så att jag kommer i toppform till nästa säsong där målet är att bli uttagen till VM i Sydkorea (i höst) , samt att ta medalj på European Games i Azerbajdzjan nästa juni”.

På EM blev det en vinst och en förlust för Ida Lundblad.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.