Jelena Jelic: ”Ska njuta under sommaren”

10410626_10202136725328675_1975970941367479336_n

Malmöboxaren Jelena Jelic , som i landslagssammanhang, representerar Serbien, har nyligen avverkat EM i Rumänien. Nu laddar hon upp för en skön sommar hemma i Malmö.

Mr Ringside fick ett snack med den duktiga Malmöboxaren:

”För fyra dagar sedan tog jag studenten och idag har jag äntligen återhämtat mig efter den bästa dagen i mitt liv. Jag har skaffat mig ett jobb på ICA och kommer i princip att jobba hela sommaren. Därefter är tanken att jag ska börja plugga på universitetet ( något inom media). Förutom jobb så kommer jag att spendera mycket tid med mina bästavänner och pojkvän.

Eftersom att jag haft en tuff säsong och knappt haft någon tid till att roa mig med mina vänner och pojkvän så ska jag nu ta vara på all tid med dem och hitta på massa roliga aktiviteter med dem. Boxningen kommer jag att hålla igen med under sommaren och satsa mer på att gå ner i vikt och sedan bygga upp mig i muskler. Sola, bada,festa och äta god mat är mina måsten under sommaren 2014. Tanken är att jag ska passa på att njuta så mycket som möjligt under sommaren eftersom att jag vet att jag har en tuff säsong framför mig med många resor, tävlingar mästerskap och många träningsläger med jobbiga träningspass”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.