Anthony Yigit på Teneriffa: ”Jag kommer att vara i grym form”

10455926_315922461908426_3126778383641235016_n

Anthony Yigit är en spännande proffsboxare i familjen Sauerland. Han har tio vinster och en oavgjord. Just nu vässar han formen på Teneriffa.

– Jag kom hit i onsdags och körde på den här veckan. Liten som en förberedelse inför träningslägret som börjar nästa vecka. Miljön är perfekt för ett bra läger som kommer ge mig utveckling och styrka. Det finns berg att springa uppför, stränder att träna på för att stärka fötterna och ett bra klimat till vårt förfogande.  Jag ser fram emot att se min utveckling här och jag kommer vara i en grym form inför starten på nästa säsong, säger Antony till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.