Sanja Trbojevic: ”Jag har mycket att träna på”

10411320_10152167977212055_3670586041725640552_n

Ex-världsmästaren  Sanja Trbojevic,  har lämnat Malmö för Stockholm, men då och dyker hon upp, till mångas glädje, i sin gamla hemstad.

Och då blir det naturligtvis ett och annat träningspass.

Sanja till Mr Ringside:

– Jag var tvungen att åke ner till Malmö och fixa lite saker , så tre dagar är allt tid jag har här nere, passade då på att gå ner till KFUM och till boxningstränaren Carlos Zuniga (bilden ovan) som är en bra och pedagogisk tränare och känner mig väl. Det var givande och alla tränare har ju sitt eget sett att lära ut ooch  felen , man är aldrig vara fulllärd och jag har verkligen mycket att träna på, men det går bara bättre och bättre tycker jag.  Shit vad alla pratar skånska, låter jag så ..?

Ja, Sanja – du talar också en vacker skånska.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.