Sommarlov – men ändå hårdträning för Sven

10485876_10152174436967227_399997623_n-1

Malmöpågen Sven Fornling har farit fram som en tornade i proffsringen.  Tre matcher och lika många vinster.   Nu är det sommar och även en proffsfajter kan unna sig lite mys i jordgubbslandet.

– Just nu har jag en vecka kvar tills tre veckors semester vilket alltid är välkommet så här års. Semester blir rätt mycket tid uppe i vår stuga i Blekinges skärgård. Det snackas ofta om vikten av att vila osv över sommaren men det är inget jag tror  på. Jag kommer träna på lika hårt som vanligt, och är övertygad om att det är ända vägen till framgång. Vila kan jag göra när jag inte tränar på elitnivå längre. Däremot kör jag lite mindre boxning och lite mer andra sporter så som tennis, simning och springer mycket.

– Det är skönt att få lite variation och få upp boxningssuget ordentligt. Det har varit snack om fight i Tyskland i slutet av juli, i bästa fall blir det av annars dröjer det nog till augusti innan nästa match, men jag håller mig redo och hoppas på det bästa, säger Sven Fornling till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.