Jill Holmström inför VM i Las Vegas: ”Jag är en obotlig tävlingsmänniska”

10477992_10154291566685521_58354389_n

Det är snart dags för historiens  första VM i amatör-MMA.

Jill Holmström är redo för fight i Las Vegas.

– Jag Har nu varit i San Diego för att toppa formen på Alliance training center och vänt rätt dygnet,  då det skiljer nio timmar hit, säger Jill till Mr Ringside.  – Senare i dag åker vi till LA för ett sista träningspass i morgon innan det är dags att relaxa de sista dagarna och bara fokusera på fightmode.

Hur är känslan just nu?
– Anländer till Vegas den 28e. Känslan är på topp, formen är kanon.  Jag är under matchvikten och känner mig explosiv.  Jag längtar efter  VM så mycket att jag vaknar på nätterna av att jag drömmer fighting.
Vad tänker du på när du hör Las Vegas?
– Las Vegas är för mig ett fantastiskt kaos. Jag har varit där innan och det är en stad som bjuder på spektakulära upplevelser hela tiden, däremot är de ofta så oväntade att de blir svåra att återberätta.
– Men Las Vegas är en stad med högt tempo, vilket passar mig bra.
Har du fått vinnarkänslan?
– Jag är en obotlig tävlingsmänniska och har varit hela livet. Jag kan inte tävla utan att vilja vinna.
Hur är det med tävlingsnerverna?
– Nerverna är under kontroll, jag är mest förväntansfull. Jag har ett klockrent stöd från min tränare Majid, familj och vänner så inga nerver som spökar.
Las Vegas och spel hör ihop. Tänker du spela något?
– Som sagt jag vill vinna om jag tävlar och jag är värdelös på poker… Så det struntar jag i att ställa upp på…
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.