Mikaela Laurén om titelmatchen i Sverige: ”Känns overkligt”

10366104_10152516778783255_7784377888204643898_n

Här kommer ett glädjebesked till svenska boxningsfans.  Mikaela Laurén ska boxas om den vakanta WBC titeln i superweltervikt 8 november i Rocklundahallen i Västerås. 
Mikaela Lauren säger till Mr Ringside:
”Är otroligt glad att jag äntligen ska få boxas om WBC-titeln. Detta har varit mitt största mål inom boxningen och det känns overkligt att det nu kommer att ske. Och på hemmaplan dessutom. En dröm.  Ishockeyarenan i Rocklunda, Västerås är bokad den 8 November och nu väntar jag bara på signerat kontrakt från motståndare. Hoppas kunna gå ut med vem det blir inom kort. Västerås egna Benjamin Kalinovic kommer även han att göra en intressant match. Det kommer bli en magisk kväll med flera matcher och uppträdanden så detta är en gala man inte vill missa. Nu är det total fokus och hårdträning som gäller fram till matchdagen då chansen att få WBC-bältet runt midjan är något jag inte tänker missa”.
För att få gå en titelmatch över 10 ronder krävs det dispens från kampsportsdelegationen.
Men det bör inte vara några problem.
Förra sommaren gick Mikaela Lauren en VM-match i Dresden mot Christina Hammer (poängförlust).  Mikaela har 21 vinster och tre förluster.  Två av förlusterna har kommit i titelfighter, Christina Hammer och Cecilia Braekhus.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.