Jill efter den ruggiga knockoutförlusten i Las Vegas: ”Jag vill fightas igen”

10524121_10154337154490521_2139803200_n
Jill Holmströms final i historiens första amatör-MMA slutade med en krossad gulddröm och inte bara det.  Jill åkte på en ruggig knockoutsmäll.  Men Jill är åter på benen och hon ångrar inte för ett ögonblick sin satsning på MMA.  För Mr Ringside berättar Jill här om sina känslor efter förlusten i Las Vegas.
”Efter ett härligt lyckorus efter min armbarvinst mot fransyskan gick jag direkt tillbaka till träning dagen efter för att förbereda mig för finalen mot Sydafrika (Amanda Lina). Markgame med Martin, plattor med Usama och lätt sparring mot Lisa Engelke som tävlade i 135 lb. Stödet från förbundskaptenerna och teammates har varit 100% och alla förberedelser flöt på bra.
Kroppen kändes stark, explosiv och rörlig. Tankarna var fokuserade på match. Jag längtade den sista dagen något otroligt till buren. Att få kliva in i en oktagon på UFC fan expo på Mandalay bay inför hängivna MMA-fans var stort. Jag älskade varje sekund. Jag älskar känslan som infinner sig vid en tävling. Laddningen och den totala närvaron på vad som komma skall. När det är en utmaning som betyder någonting, då är det som alla celler i kroppen vaknar till liv. Tyvärr räckte inte mina boxningsskills till mot en tungt slående sydafrikanska.
Jag lyckades avvärja hennes första attack och få till en klinch, men hon slet sig loss och strax efteråt vaknade jag upp på rygg med massor av läkare ovanför mig. Knockad. Min första tanke var; ”faaaan jag har förlorat. Undrar hur länge det dröjer innan jag får fightas igen.” För det är precis så jag känner just nu. Jag vill fightas igen. Jag vill bli bättre, jag vill hem och utveckla mitt game med mitt team som alltid har min rygg. Nu dagen efter mår jag fysiskt bra. Min vinnarskalle behöver ytterligare ett par dagar innan jag accepterar silvret som någonting annat än ett tröstpris. Jag vill ödmjukast tacka för allt stöd jag fått både i med-och motgång under den här resan. Det har varit helt fantastiskt. Jag är många upplevelser och erfarenheter rikare. Tack alla i svenska landslaget med Usama och Martin i spetsen för en fantastisk resa, träningar, pepp och stöd.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.