Mikaela Laurén: ”Tyvärr ingen match om UBF-titeln”

Mr Ringside skrev i går om Mikaela Lauréns nästa match. En ”uppvärmningsmatch” i Spanien.  Här kommer Mikaela med en färsk rapport till Mr Ringside:
”Nu har jag tyvärr fått veta att det inte blir en 10-rondare om UBF titeln (18 juli) då Kali Reis team sa nej. Det hade så klart varit roligt att få en ny titel men det viktigaste för mig är att vinna WBC- titeln i november och få till en ordentligt bra match här innan.
Detta blir en perfekt uppvärmningsmatch inför WBC-matchen och jag tror absolut inte att man ska underskatta Kali Reis. Hon verkar var en tuff tjej och jag ser fram emot en hård match som kommer att utveckla mig. Vi ommer att stanna kvar på läger i Spanien veckan efter och sen åker jag och pappa direkt till Tyskland där vi ska se årets kvinnomatch mellan Christina Hammer och Ann Sophie Mathis som boxas om WBO-titeln i min viktklass, lätt mellanvikt. Det kan inte bli en mycket bättre resa. Egen match, läger och sen att få titta på mina två värsta konkurenter när dom boxas mot varandra. Det kallar jag topp semester i juli”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.