Pållan Carlsson laddar för tuff sommarfight

10508487_10154301660175125_550153166_n

Pållan Carlsson är en härlig profil inom thaiboxningen.  Den här hälsningen fick Mr Ringside från Pållan som befinner sig på Gotland. Naturligtvis är det då träning som gäller. Det är ju matcher i sikte.
”Jag är nu nere för tredje sommarn i rad på Gotland och jobbar på hotell Stelor. Jag ligger också i hårdträning för att gå match mot finska mästarinnan Siiri Tura i Finland 18juli. Efter matchen blir det jobb på Gotland till mitten av augusti och mest fysträning och inte så mycket thaiboxning. Inför hösten blir det hårdträning igen då fler av toppfinskorna sagt att de gärna vill möta mig,så ska jag försöka vara dom till lags och matcha mot dem”
På bilden ser vi Pållan och Max Ramqvist, SM-vinnare i 71 kilos, som även han ska matcha i Finland.
”En mycket begåvad fighter. Sen har även Teemu, som är en ängel, kommit ner till Gotland för att hålla plattor åt oss”.
Pållan hade hoppats få vara med på EM i Krakow i september – men åldersgränsen på de internationella mästerskapen sätter stopp?
”Jag hade hoppats, men hinner tyvärr bli 36 år veckan innan. Synd att jag började för sent med denna roliga sport. Men jag kan dock vara med på ett SM till”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.