Sofia Olofsson laddar på sitt lantställe: ”Sjukt revanschsugen”

10501728_10153263538496393_8529344309161177409_n

Sofia Olofsson är en internationell stjärna i thaiboxning.  Just nu laddar hon batterierna på lantstället i Västerbotten.  Sofia skickar den här mysiga bilden på sig själv och ”lilla” älsklingshunden.

Sofia till Mr Ringside:
”Just nu är jag uppe i Västerbotten på mitt landstället. Springer massor här och njuter av att det e så lugnt här uppe. Är här med min lilla vovve Ronja som mest ligger ute i solen ute på gården och njuter. Det ända är att vi saknar våran Markus här uppe. Men han är hemma och jobbar så att han kan följa med mig till EM i Polen och plocka hem en medalj Just nu är det sommarträning för mig men jag kör mina tvåpass om dagen här uppe. Springer varje morgon mellan 1mil till 1,5mil. Sen på kvällarna kör jag antingen styrka ute i mitt självbyggda gym i ladugården eller så skuggboxas jag ute på gården. Så fort jag kommer hem drar jag igång med mittsar och så igen. Ser fram emot satsningen till EM i Polen. Och man kan ju säga så här att jag är  sjukt revanschsugen”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.