Mohammed klar för Trophy MMA på Amiralen

10463883_760601203982574_8003408957730818383_n

 Här är nästa krigare som är klar för MMA Trophy på Amiralen 30 augusti.  Mohammed Abdallah från Malmö är en rejäl fighter som alltid bjuder på underhållande matcher.  Det kommer garanterat slå gnistor i buren när Mohammed kör igång.

Arrangörerna av Trophy MMA meddelar: ”Mohammed kommer att göra sin femte  Pro MMA match och den 3:e på Trophy MMA. Han kommer till Trophy MMA med fyra raka vinster, den senaste mot Erik Carlsson, Decision (Unanimous) på Superior Challenge – SC 9 i Göteborg förra året.

Malmö Muay Thai-fightern med en förkärlek för underhållande matcher. I hans första match på Trophy MMA I ställdes han mot en seger tippad Per Franklin från Gladius MMA, Göteborg men Abdallah skrällde och tog hem vinsten med ett enhälligt domslut efter att ha kontrollerat matchen på fötterna. I sin senaste match på Trophy MMA II tog Abdallah emot polacken Krzysztof Marczuk och vann via teknisk knockout i den andra ronden”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.