Armands planer för nästa proffsgala

538987_325180414207976_790014621_n

Sommaren är här, men det innebär inte lata dagar för en boxningsarrangör.

Armand Krajnc är i full gång med nästa event: Fight Night 6.
– Nästa gång vi arrangerar en proffsgala blir i oktober eller november, då i Malmö, säger promotorn Armand Krajnc.
Armand Boxpromotion har arrangerat fem proffsgalor.
Två gånger i Ystad, en i Kristianstad, en Kalmar och senast i Malmö.
Nu blir det Malmö igen. Troligen på Amiralen.
– Det har varit fem väldigt lyckade galor, säger Armand Krajnc. Senast i april hade vi nästan 1.000 åskådare på klassiska Amiralen i Malmö. Jag träffar dagligen folk som är lyriska över de galor som vi har gjort och det känns naturligtvis fint med en sådan respons.
– I Malmö debuterade Simon Henriksson. Han gjorde en kanonsuccé och vann på knock i den första ronden. Simon är en publikboxare. Han vill bjuda på show. Naturligtvis kommer Simon – som har ett stort stöd bland de boxningsintresserade i Malmö med omnejd – att ha en av huvudrollerna i vår nästa gala. I galan kommer vi även att bjuda på en annan publikfighter, Sven Fornling. Han har gått tre matcher, vunnit alla på ett övertygande sätt. Troligen kommer han i vår nästa gala att gå en sexrondersmatch. Jag jobbar i alla fall på att det ska bli så.
– Johanna Rydberg är en av världens bästa thaiboxare. Men hon kan även boxas, det har hon visat vid flera tillfällen. Nästa gång  ska hon vara med på matchkortet. därutöver jobbar jag med en del intressanta fighters.
– Jag vill att de boxningsintresserade ska få en afton att minnas, då är det inte bara själva boxningen som är i fokus.
– Jag vill ha att det ska vara fest över själva galan. Champagnestämning tillhör proffsgalor…

På bilden ovan ser vi Armand Krajnc och Anna Donatella Hultin efter segermatchen i Ystad. Senast blev det dock förlust för Anna.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.