Klara-Fina Holm Westerlind finalklar i Serbien

10526665_10152512006738211_529319400_n

Klara-Fina Holm Westerlind imponerar stort i juniorturneringen Golden Glove Of  Vojodina i Serbien.  I dag tog hon sin andra seger, då mot en hemmaboxare.  Här är Klara-Finas rapport från Serbien.  I morgon boxar hon final.

”I  torsdags gick Agnes  Alexiusson in i turneringen och fick en stabil seger mot USA (Ariel Arismendez). Hon gav henne även en räkning Jag gick in i turneringen i fredags och gjorde en stabil match mot en tjej från Serbien, Anja Florian. Gav henne även två räkningar. Idag boxade vi båda semifinal. Jag gick match mot en tjej från Serbien även idag, det var en tuff match men jag tog hem segern. Agnes mötte Indien och tog hem en stabil seger även där. I morgon möter vi båda Kazakstan i final. Hittills har turneringen varit mycket bättre än förra året.  Det är även fler länder och bättre boxare som åker hit. Resten av de svenska boxarna åkte tyvärr redan ut i första matchen. Men de hejar på oss som är kvar”.

På bilden der vi Klara-Fina och bakom henne Agnes Alexiusson.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.