Hampus Henriksson: ”Känner mig taggad inför varje träning”

961352_10152851919975898_1715127921_n
Här kommer en hälsning från VM-boxaren Hampus Henriksson.  Han har  full fokus på träningen.  Varje dag.  Det finns inga genvägar till framgång.  Bara stenhårt jobb.  Det vet Hampus.
”För närvarande är det ytterst kvalitativ och mycket varierande sparring som gäller i min träning. Samtidigt som jag håller en ständig fysisk utveckling. Fokus ligger på teknikträning, att förbättra moment som kommer underlätta för mig i min boxning och jag känner som jag tidigare varit inne på att det går framåt hela tiden. Jag är väldigt motiverad nu och känner mig i stort sett väldigt taggad inför varje träning”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.