Klara-Fina efter finalförlusten: ”Bara att blicka framåt”

 

10543840_10152514277468211_1581530452_n

60-kilostjejen Agnes Alexiusson vann sin final i den stora juniorturneringen Golden Glove of Vojvodina i Serbien.  Hon besegrade Nazym Ichshanova, Kazakstan. För Klara-Fina Holm Westerlind (57 kilos) blev det däremot förlust mot Aigerim Oshakbay, Kazakstan.

– Agnes gjorde en fantastisk match mot Kazakstan. Riktig uppvisning. Jag kämpade på och trodde att jag hade vunnit, men kazaken vann på slagräkning. Men detta var bara träning inför EM i Italien så det är bara att blicka framåt och ge allt där, säger Klara-Fina tillMr Ringside.

Svensk damboxning har i Klara-Fina och Agnes Alexiusson två lovande boxare.  Det ska bli kul att följa dessa tjejer vid det kommande EM:et. På bilden ovan, Agnes och Klara-Fina.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.