Mikaela Laurén: ”Min motståndare är inte här för att leka”

10524975_10152563177833255_1044603150_n

Mikaela Laurén möter i morgon, fredag, Kali Reis i Valencia.  En match som svenskan är piskad att vinna eftersom hon har en WBC-titelmatch i sikte i november i Västerås.

Här är Mikaelas rapport till Mr Ringside efter dagens invägning:
”Jag vägde in på 67.7 och känner att jag skulle kunna boxas i weltervikt igen ifall jag fick rätt match. Men nu är det först denna match i fokus. Min motståndare Kali Reis verkar inte vara här för att leka utan jag märkte direkt på både hennes kroppsspråk och blick att hon menar allvar! Jag är redo för en tuff match i morgon men det gillar jag och ser fram emot att kliva upp i ringen i morgon natt. Nu är det mat, vila och fokus som gäller”.
Mikaela Laurén är den flitigaste av de svenska proffsboxarna på den kvinnliga sidan. Hon har vunnit 21 proffsmatcher, förlorat blott tre. Mikaela har mött två av världens absolut bästa damboxare, norskan Cecilia Braekhus och Christina Hammer. Mikaela förlorade båda matcherna. Kali Reis har vunnit sex matcher, förlorat två och gått en oavgjord. Reis är en bra boxare, men ska normalt inte ha en chans mot Mikaela Laurén som genom sitt flitiga matchande fått den rätta hårdheten i kroppen.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.