Lisa Pihl: ”Jag tänker spendera största delen av tiden på havet”

10516610_10154396386880504_8762547714158540942_n

Lisa Pihl är en av Sveriges färgstarkaste kampsportare.  Hon är även en profil i TV-programmet Gladiatorerna.  Mr Ringside ställde frågan till Lisa: vad gör du i sommar?

Här är Lisas  svar:

”Sommaren är min tid att hämta ikapp det som inte hinns med under tävlingssäsongen. Det blir mycket jobb och uppbyggnadsträning samt att läka småskador som uppstått under våren. Även en del löpning står på schemat, nu när jag kan löpa igen. Snart väntas två veckors semester. Jag tänker spendera största delen av tiden på havet, kanske paddla lite kajak, åka vattenskidor och äta väldigt mycket glass. Man skall dock aldrig säga aldrig. Jag kanske åker utomlands eller hoppar in på nån tävling med kort varsel.

I höst blir det många tävlingar och så är det även inspelningsdags för en ny säsong av Gladiatorerna, så det gäller att jag håller mig hel och frisk. Önskar er alla en glad sommar och en extra hälsning till mina klubbkompisar på Gladius MMA och min samarbetspartner Budo-Fitness”.

På bilden ovan ser vi Lisa Pihl, gladiatorn Christy ”Bullet” Bacon och skådespelaren Björn Bengtsson. Från inspelningarna av Fångarna på fortet i juni.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.