Agnes Alexiusson: ”Skönt att ta sitt tredje EM-guld”

Grattis säger vi på Mr Ringside till Agnes Alexiusson som i dag i Italien blev europamästare för juniorer.  Agnes besegrade i EM-finalen irländskan Cheyenne O Neill.

”Tack! Riktigt skönt att ta sitt tredje EM-guld! Jag var riktigt nervös idag, matchen gick runt klockan 7 så jag har gått runt hela dagen och bara väntat på att få boxas. Själva matchen kändes bra och jag gjorde det jag behövde! Kunde skruvat upp tempot lite mer men det räckte för guldet! Jag blev även utsedd till turneringens bästa junior vilket var väldigt roligt! Ett guld och ett brons till Sverige på två boxare! Riktigt kul”, säger  Anna Alexiusson till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.