Mikaela Laurén vid ringside: ”Hoppas jag kan få revansch mot Hammer”

10544929_10152582730043255_1023432389_n-2

Mikaela Laurén fanns på plats vid ringside i Dresden i lördags kväll när  den tyska världsmästaren Christina Hammer mötte Anne-Sophie Mathis om WBO-titeln. 

Mikaela rapporterar till Mr Ringside:
”Det blev ett väldigt snopet slut på Hammer – Mathis matchen igår kväll. Christina Hammer styrde hela matchen från första början och jobbade väldigt explosivt med jabben som satt hela tiden. Hon var liksom lite för snabb för Mathis och hon jobbade smart med slag, bra förflyttningar och hållningar.
Mathis blev mer och mer frustrerad över Hammer hållningar och slog olyckligtvis i Hammer bakhuvud hårt ett flertal gånger för att få henna att släppa, men istället så blev hon nedslagen och kom inte upp något mer. Matchen bröts och Mathis blev diskad. Det värsta är att jag förstår Mathis frustration då Hammer håller hela tiden.
Jag blev själv galen under vår match. Hon är som en jävla hängbjörk och vill liksom inte boxas. Tråkigt att Matchen inte gick längre, dock för Mathis såg starkare ut mot slutet och jag tror att hon hade kunnat ge Hammer en match. Mathis är en sjukt stark boxare som inte verkar vara rädd för nåt. Hon lufsar bara på framåt och är faktiskt lite obehaglig. Inte speciellt teknisk och rörlig men stark som faan med ett mål i huvudet. Knocka! Jag imponerades dock av Hammers fina boxning och tycker att hon har utvecklats. Blev plötsligt oerhört stolt över att jag gjorde en så bra match mot henne som jag gjorde förra sommaren. Känns docj lite tråkigt att ha åkt hela vägen hit för en match som inte gick mer än halva tiden, men det var lärorikt och denna match gjorde mig oerhört träningssugen. Jag hoppas verkligen att jag kan få en revansch mot Hammer inom nsnar framtid och en match som jag verkligen skulle vilja se är Hammer vs. Braekhus. Det vore nåt det!”
På bilden ovan ser vi Mikaela tillsammans med sin boxningsintresserade pappa, även han på plats i går i Dresden.  Förra sommaren mötte Mikaela Laurén tyskan Hammer, förlorade då på poäng efter tio jämna ronder.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.