Jelena Jelic klar för OS-kval: ”Nu får högskolan vänta”

10568015_10202406996725291_507820532_n
Malmöboxaren Jelena Jelic är klar för OS-kval.

Men inte för Sverige – utan för Serbien.

En glad Jelena säger till Mr Ringside:

”I dag fick jag äntligen det efterlängtade mejlet från olympiska kommittén i Serbien.  I EM som gick nyligen lyckades jag kvala in mig till Europa-OS, vilket är det största som hänt i min karriär så här långt.

På EM fick jag möta fransyskan som tog silver på mästerskapet som förlorade mot Katie Taylor i finalen. Jag fick väldigt stark motstånd redan i början av turneringen vilket fick mig att gå upp i rankingen efter varje gång min motståndare som jag förlorade mot vann sina matcher.

Nu är tankarna bara på att jag jag ska träna, träna och träna. Som det ser ut nu får högskolan och allt annat vänta. Träningen kommer vara prioritet ett och ändra livsstilen är också något obligatoriskt. Just nu jobbar jag väldigt mycket endast för att spara ihop lite pengar ifall det skulle hända att mitt landslag inte vill betala någon turnering jag vill boxa på och vill då kunna vara redo.

Detta OS-kval  som kommer gå i Baku är ett  av kvalen till OS i Rio. Så det är en lång väg kvar till Rio 2016.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.